Пн-Пт 10.00-19.00
Сб 10.00-13.00
Вс выходной
- Головна
- Сад і двір
- Кашпо Balconera Cottage 50 коричневий
Кашпо Balconera Cottage 50 коричневий (15605)
Умови оплати
Вазони Lechuza виготовлені з високоякісної сировини - поліпропілену, покритого лаком. Завдяки цьому - стійкі до будь-яких погодних умов, дощу і снігу, морозів до -30 ° C, крім того, вони стійкі до ультрафіолетового випромінювання, зберігаючи свій зовнішній вигляд протягом багатьох років. Так само добре витримують фізичні навантаження - удари і злами. Вазони Lechuza універсальні, вони використовуються в приміщенні і на вулиці, чудово поєднуються з офісними інтер'єрами, офісами, готелями, громадськими об'єктами, будинками і квартирами. Вазони Lechuza дуже легкі - не перевантажують балкони і тераси.
Вазони можна повісити на перила балкона або прикріпити до стіни за допомогою спеціальних пластикових тримачів. При температурі нижче 0 градусів за Цельсієм рослини потрібно захищати від морозу. Кашпо BALCONERA може залишатися на терасі або балконі. Вазони можна залишати на вулиці цілий рік, якщо посаджені в них рослини морозостійкі і надійно захищені від сильних морозів.
У нижній частині горщика знаходиться зливний отвір з гвинтом, яке можна викрутити звичайної монеткою і злити надлишкову воду, що утворилася під час переливу - під час поливу або інтенсивних опадів. Вазони призначені для вирощування рослин як в грунті, так і в мінеральних субстратах. Завдяки субстрату LECHUZA-PON рослина забезпечує оптимальний вміст вологи. Вазони пристосовані для вирощування гідропонних рослин. Система зрошення, інтегрована з горщиком, яке збирає воду на дні, дозволяє значно рідше поливати рослини.
Кріплення для вазонів BALCONERA в комплекті не йдуть, ручки доступні в пропозиціі код товару - 19033.
розміри | |
висота | 19 сантиметров |
глибина | 19 сантиметров |
ширина | 50 сантиметров |
властивості | |
колір | коричневий |
емність | воды 3 литра; земли 8 литров |
Написати відгук
Якщо у Вас залишилися питання - задайте його нам:
м. Київ, вул. Богдана Гаврилишина, 7
Подпишитесь на нашу рассылку. Оставьте ваш E-mail...